https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораВасил Божков: Поредната политическа репресия

Васил Божков: Поредната политическа репресия

“Поредната политическа репресия. Действат като през 2020.

Лъжат медиите и създават зрелища. Времената вече са други”, написа в профила си във Фейсбук Васил Божков.

Припомняме ви, че рано тази сутрин стартира полицейска акция в негови имоти, като в един от тях той е под домашен арест. По неофициална информация се търси връзка с убийството на Алексей Петров. Очаква се по-късно през деня прокуратурата да направи изявление.

 

“Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че правят акция в различни фирми, само една беше свързана с мен. Не си спомням коя е, стотици фирми са минали през мен. На ул. “Дунав” не знам какво правят, не знам какво правят и по другите офиси, но това е точно като 2020. Нямам офиси никъде вече, всичко разрушиха. Аз се занимавам с политика, това е политическа репресия. Нищо общо нямам с Алексей Петров и никога не съм имал”, заяви бизнесменът Васил Божков пред медии след претърсванията в имотите му тази сутрин от Столичната дирекция на МВР и Главна дирекция „Национална полиция.

“Всички срещу хунтата. Вие не знаете ли, че в България има хунта от двама души вече – Пеевски и Борисов и прилепени към тях прилепалки като ПП и други подобни”, каза още Божков.

“Трябва нещо ново. Трябва да се изчисти тази политическа прослойка”, посочи Божков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X