https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноВалери Божинов става рекламно лице на Samsung

Валери Божинов става рекламно лице на Samsung

Виолета Сталийски – изпълнителен директор на веригата Samsung Experience Store обяви, че футболната звезда и почитател на Samsung Валери Божинов става рекламно лице на официалните магазини на бранда.

„Развълнувани сме, че Валери Божинов се присъединява към нашето Samsung семейство. Неговата отдаденост на бранда и харизматичното му присъствие го правят перфектния посланик за нашите магазини. ” заяви Виолета Сталийски.

„За мен е чест да стана лице на Samsung Experience Store. Винаги съм бил поддръжник на Samsung и това партньорство ми позволява да споделя тази страст със света. Нямам търпение да покажа невероятните продукти и услуги, които магазините на Samsung предлагат. Както съм казвал и преди – класата е вечна!”, каза Валери Божинов.

Валери Божинов ще заеме централно място в различни промоционални инициативи, включително телевизионна реклама, както и много съдържание продуцирано лично от звездата на Манчестър Сити и Ювентус.

„Това сътрудничество надхвърля харизматичното присъствие на Валери. Заедно ще се стремим да покажем цялостния пакет от услуги, предлагани от Samsung Experience Store България, подчертавайки нашия ангажимент към иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите” – допълни Виолета Сталийски.

Официалните магазини на Samsung се намират в “The Mall”, “Парадайз Център”, „Сердика Център” и „Ринг мол”. В тях се помещават и сервизи на марката.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X