https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИван Гешев представи "Граждански блок"

Иван Гешев представи “Граждански блок”

Бившият главен прокурор Иван Гешев започна от Бургас обиколката си в страната, за да представи новото си обединение „Граждански блок“. По думите му това е граждански, а не политически проект и целта е да се сложат партиите на диета, защото те са преяли с власт и са се превърнали в търговци и търговски корпорации.

„Това е напълно нова организация, от напълно нов вид. Това е гражданска хоризонтално позиционирана формация, не е лидерска и е сбор от граждански сдружения от цялата страна. Нашата цел е да изметем партиите, защото най-сериозният икономически подем България е имала, когато са били забранени партиите. За съжаление не може; да го направим по същия начин, защото живеем в другия времена и трябва да го направим с демократични средства и трябва да върне властта на гражданите”, заяви Гешев

Той обяви още, че задачите, които се поставят от новото обединение „Граждански блок“ е да работят след българските граждани и да решават проблемите, да върнат надеждата, че нещо зависи от тях и надеждата, която съзнателно се убива от българските политици.

„Нашата цел е, когато участваме на избори да участват само граждани, а не партийни послушковци, определени от лидерите, които натискат копчето. Нашата цел е да не се репродуцират негодници в управлението. Който за нищо не става, става началник, това виждаме около себе си”, заяви Гешев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X