https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиОбщо 8 сигнала вдигнаха на крак огнеборците през уикенда

Общо 8 сигнала вдигнаха на крак огнеборците през уикенда

В събота огнеборците са гасили пожар в контейнер на адрес в гр. Русе; оказали са съдействие на ЦСМП – Русе за изнасянето на пациент от блок в Русе и са се отзовали на сигнал за запален фургон в стопански двор на кооперация в с. Червена вода.

Пожарът е възникнал вследствие на запалена печка на твърдо гориво, като е обхванал изолацията на тавана във фургона. При инцидента не са пострадали хора, причината се посочва като – неправилно ползване на отоплителни уреди.

В неделя екип на РДПБЗН отново е оказал съдействие на ЦСМП – Русе за пренасяне на пациент от адрес в гр. Русе; посетили са още и друг адрес в Русе за осигуряване на достъп на близки до възрастна жена, паднала в жилището си; извършили са и съдействие с техника на две други държавни институции.

Тази нощ, за времето от 20:30 до 01:00 ч. , огнеборците са работили по гасенето на пожар, възникнал в имот в с. Нисово. Два противопожарни автомобила с 8 служители са изпратени на местопроизшествието, където са горели стопанска постройка и работилница.

Огънят е унищожил напълно и двете, както и съхранявани вътре техника и складирани дърва за огрев. По първоначални данни причина за пожара е късо съединение. Пострадали хора няма.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X