https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИван Гарелов: Николай Копринков участваше в заседанията на МС като представител на...

Иван Гарелов: Николай Копринков участваше в заседанията на МС като представител на президента

“Николай Копринков участваше в заседанията на Министерския съвет като представител на президента Румен Радев и само слушаше. Копринков е само повод за атака срещу Радев. Това заяви за “Офанзива с Любо Огнянов” журналистът Иван Гарелов.

“Първият служебен кабинет бе съставен с различни съвети, които е получавал президентът. Преобладавало е едно мнение, защото бяха все навързани хора. В следващите вече личаха неговият избор и почерк. Той си носи основната отговорност. Говорителската функция на президента не потръгна. Когато няма и един стабилен и познат говорител на Президентството, значи има много вътрешни. Това е една от слабостите на институцията”, каза още събеседникът на Нова нюз.

Според Гарелов президентът не е намерил човека, който да създаде негова партия като подставено лице.

“Иво Христов и Александър Маринов са приближени до него, но няма как да са те. Гълъб Донев пък няма харизма. Управляващите нещо се изплашиха, че идва март и Радев ще ги изненада и ще им развали ротацията. Бойко Борисов се сети, че е държавният глава избран от народа и затова не препоръчва импийчмънт. Тази атака е била подготвена. Етикетът „Мистър Кеш”, е несъвместим с президента. Никъде няма преки обвинения, че е злоупотребявал с финансови средства за себе си. Намеква се, че в краен случай би могъл да си затвори очите за заделени средства за евентуална негова бъдеща партия”, изрази своето мнение журналистът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X