https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПребиха 41-годишен мъж в с. Семерджиево, извършителят е установен

Пребиха 41-годишен мъж в с. Семерджиево, извършителят е установен

Служители на участъка в с. Червена вода са установили извършителя на побой в с. Семерджиево, при който пострада 41-годишен мъж. Както вече ви информирахме на 9 март около 17:30 часа, чрез ЕЕН 112, в полицията е получен сигнал за лице в безпомощно състояние в с. Семерджиево.

Изпратените на място полицаи от Второ РУ установяват там 41-годишен мъж и съпругата му, която разказала, че са били на гости в селото и когато си тръгнали мъжът й срещнал в центъра свои познати, с които се заприказвал, а малко след това непознат мъж го нападнал.

Първо го ударил го с юмрук в лицето, а след това го блъснал и той паднал на земята, при което си ударил главата. След преглед в русенската болница „Канев“, мъжът е диагностициран с фрактура на черепа.

Случаят е документиран и започнато разследване в хода на образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 2 от НК, по описа на Второ РУ. В хода на извършените оперативно-издирвателни мероприятия от полицейските служители от участък “Червена вода” при Второ РУ нападателят е установен като 23-годишен мъж от същото село. Работата по досъдебното производство продължава.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X