https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаВ знак на протест Траян Тотев няма да участва в листата на...

В знак на протест Траян Тотев няма да участва в листата на ВМРО

Траят Тотев оттегля кандидатурата си за водач на листата на ВМРО в Русе за предсрочните парламентарни избори, съобщи самият той във Фейсбук. Активистът на “войводите” в Русе благодари за номинацията си, издигната от местната организация, но обяви, че си прави отвод. Причината е, че се “налага силово” над местните кой да представлява русенци, изтъква Тотев.

“Благодаря за номинацията ми от общинската и областната структура на ВМРО – Русе за водач на листата в 19-ти МИР. Бях готов да вляза в поредната трудна битка, защото вярвам, че мога да обединя привържениците ни и да постигна добър резултат за Организацията. За съжаление, отново националното ни ръководство налага силово над местните кой да представлява русенци. Твърди се, че е решено в София да има друг водач, никой до сега обаче не ми е представил протокол с решението. Русенската организация, поискахме протокол, но до момента липсва отговор.
В знак на протест срещу методите на действие на “новото” ръководство и отказът им да приемат подадената ми ръка за съвместна работа, взех решение да не участвам в листата с кандидати за народни представители.
В отговор на въпросите ви: ИК на ВМРО решава кой да представлява русенци, и е редно да понесе отговорността за това”, пише Траян Тотев във Фейсбук.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X