https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБойко Борисов: Ако нямаме над 80 депутата, сиреч да няма как да...

Бойко Борисов: Ако нямаме над 80 депутата, сиреч да няма как да направим правителство, няма да го направим

“Светът е в ужасно състояние. Абсолютно е безотговорно това, което ще стане, ако нямаме отчетлива разлика – България ще остане пак без правителство. Ако нямаме над 80 депутата, сиреч да няма как да направим правителство, няма да го направим”, предупреди лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие в Шумен.

“Трябва да имаме отчетлива разлика – само тогава можем да направим нов обществен договор с хората”.

“Аз не искам с теб – това е антиреклама, просто не искам да съм до теб”, обърна се Борисов към акад. Николай Денков заради рекламния билборд на “Промяната”, заради който ЦИК ги наказа.

“Това е слабост, безизходица. Майка ми беше учителка и казваше, че имената на глупците стоят по стените. Затова и на моята партия не давам да ме слагат”, каза Борисов.

“Аз не съм ходил в нито един кабинет, но всички идваха в моя – по единично, по двойки, на групи, всеки ден”, разказа той за деветте си месеца управление с ПП-ДБ, а за Денков каза, че е бил “назначен” за премиер.

“Има две мантри, които нашите опоненти повтарят – че България е малка страна и нищо не зависи от нас, а по територия сме над средата на държавите членки, а гласът на България има същата тежест като на австрийците и гърците. Крайно време е да се разделим с комплексите си за малоценност. Брюксел е точно толкова Европа, колкото и Шумен. Втората мантра е евроскептицизъм, а Брюксел стандартите”, обясни евродепутатът Емил Радев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X