https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниБялаТрима са пострадали при пътни инциденти, станали вчера в региона

Трима са пострадали при пътни инциденти, станали вчера в региона

Около 15:00 ч. на третокласен път Обретеник – Ценово, в района на км.3+800, товарен автомобил „Рено Канго“, управляван от 19-годишен, е напуснал пътя вдясно по посока на движението си и се е преобърнал. При инцидента е пострадал водачът, като след преглед му е установена фрактура на фаланга на палец. Произшествието е документирано от екип на РУ – Бяла.

В гр. Русе на ул. Дебър около 10:10 ч. в посока ул. Солун лек автомобил с марка „Форд“, с водач жена на 20 г., се е блъснал в задната част на движещ се пред него лек автомобил „Хюндай“, управляван от 46-годишен мъж. Вследствие на удара е пострадал 46-годишният водач, който след преглед в болница „Канев“ е диагностициран с контузия на долна част на гръбначен стълб и е настанен за наблюдение. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция с причина – неспазване на дистанция

Около 18:00 ч. в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал за инцидент с пострадал водач на тротинетка на ул. П.Д.Петков в гр. Русе, в района на паркинга до хотел „Дунав“. За изясняване на инцидента е изпратен екип на пътна полиция. Установено е, че 19-годишен водач на ИЕПС е изгубил управление и е паднал на пътното платно, след което е бил откаран за преглед в болница „Канев“. От там е бил освободен за домашно лечение с фрактура на глезен. Произшествието е документирано по административен ред с причина – не контролира непрекъснато ППС.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X