https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниКейт Мидълтън може и да се появи на рождения ден на краля,...

Кейт Мидълтън може и да се появи на рождения ден на краля, ако се чувства добре

Британските медии съобщават, че все още не се изключва възможността Кейт Мидълтън да се появи на Trooping the Color – официалните тържества за рождения ден на краля – след няколко седмици, но всичко зависи от това как се чувства по време на лечението си от рак.

Тази година балконът на Бъкингамския дворец може да изглежда доста по-празен от обичайното. Смята се, че крал Чарлз, следвайки традицията от последните две години, ще поиска само работещи членове на кралското семейство да се присъединят към него за кулминацията на празненствата за рождения му ден.

Това би означавало, че там няма да са хора като по-младите кралски особи, принцесите Беатрис и Юджини и разбира се, принц Хари и Меган Маркъл, които без съмнение ще останат у дома в Калифорния.

42-годишната принцеса на Уелс е на превантивно лечение на рак и появата ѝ по време на Trooping the Color – не е потвърдена. Въпреки това източници близки до кралската особа разкриха, че тя обмисля да се появи, ако се чувства достатъчно добре. Дворецът Кенсингтън потвърди, че принцесата няма да участва официално в последната генерална репетиция за празненствата за рождения ден на краля на 8 юни, но не изключи тя да присъства на основното събитие седмица по-късно.

Кралският експерт и историк д-р Теса Дънлоп вярва, че Кейт е „британската кралска особа в най-добрия си вид” и решението ѝ дали ще присъства неизбежно ще доведе до „безполезни” въпроси за Хари и Меган, тъй като те вече са „извън картината”.
Тя каза пред Mirror: „Дали Кейт ще се появи на балкона на големия ден на 15 юни остава голяма неизвестност. Моето предчувствие е, че тя ще ни помаха.”

„Тази година на балкона ще има още по-малко хора, ако принцесата на Уелс не се появи. В такъв случай може би е време да преразгледаме ролята на неработещите кралски особи? Всички тези братовчеди Юджини, Беатрис и Зара – които отдавна са лоялни към короната, ще се насладят на перспективата да застанат рамо до рамо със своя крал. В края на краищата, не е ли за това семейството?”

Междувременно Теса добави, че тазгодишният Trooping the Color ще покаже колко много се е променило за кралското семейство – дори само в рамките на една година, пише Woman. Тя обясни: „Нашият крал има рак и здравето трябва да е на първо място. Официалният парад за рождения ден на краля ни свързва с вековете на помпозност и церемониалност. Никой не прави това по-добре от принцесата на Уелс, която през последното десетилетие притежаваше и владееше като най-привлекателната държавна жена на Великобритания.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X