https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниБялаДва пожара в резултат на късо съединение вдигнаха на крак пожарникарите

Два пожара в резултат на късо съединение вдигнаха на крак пожарникарите

Три сигнала са наложили намесата на дежурните екипи от РДПБЗН-Русе през изминалото денонощие.

В 19:56 ч. екип от Втора РСПБЗН е съдействал за премахване на електрически стълб за осветление, наклонен след възникнало ПТП с товарен автомобил, който го е закачил при маневри. Инцидентът е станал на бул. Тутракан в Русе, в района на кръговото при Дунав мост. След като електрозахранването е прекъснато от екип на електроразпределителното дружество, стълбът е бил премахнат.

По-късно снощи, за времето от 21:55 ч. до 00:10 ч., два противопожарни автомобила и служители от РСПБЗН-Бяла са изпратени за гасене на горене, възникнало в къща на адрес в гр. Борово. При инцидента не са пострадали хора, жената обитавала къщата е била изведена от граждани преди пристигането на пожарникарите. Горенето е установено в кухнята и е ликвидирано на площ от около 20 кв. М. Предполага се, че причината за пожара е късо съединение.

Още един пожар в имот в гр. Сеново са гасили тази нощ огнеборците. Там са работили служители от РСПБЗН- Ветово, между 23:55 ч. и 04:14 ч. Горенето, възникнало в гараж и стопанска постройка в близост до къща, е ликвидирано на площ от около 170 кв. м. Предполага се, че причината за пожара и в този случай е късо съединение.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X