https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораТрифонов: „Има такъв народ“ няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС...

Трифонов: „Има такъв народ“ няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат

„Има такъв народ“ (ИТН) няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас, потвърди отново лидерът на ИТН Слави Трифонов с публикация в профила си във Фейсбук. Повод, по думите му, са коментари пред медиите на Лена Бориславова от „Продължаваме промяната-Демократична България“ и на Георги Свиленски от „БСП за България“ каква според тях ще е коалицията в следващото правителство, което ще управлява България.

В публикацията си Слави Трифонов се обръща директно към двамата и заявява: „Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията“.

“На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината”, допълни Трифонов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X