https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниБяла18-годишната Теодора Гаджева спечели титлата „Мис Бяла“

18-годишната Теодора Гаджева спечели титлата „Мис Бяла“

На Градския басейн в град Бяла снощи се проведе традиционният конкурс „Мис Бяла“. Събитието привлече публика от 800 души, които станаха свидетели на блестящото представяне на участничките. Победителка и носителка на короната „Мис Бяла 2024“ стана 18-годишната Теодора Гаджева, която впечатли журито и публиката със своя чар и присъствие.

Нейни подгласнички са 17-годишната Александра Петрова и 17-годишната Пресияна Стефанова, които също демонстрираха изключителни качества и спечелиха симпатиите на зрителите.

Конкурсът бе открит от кмета на Община Бяла Димитър Славов. Той поздрави участничките и обяви лятната културна програма на общината за 2024 година, която включва разнообразни събития и инициативи, насочени към обогатяване на културния живот в региона, пише Русе Медиа.

Секретарят на Община Бяла Милена Пачелиева, която изпълняваше ролята на председател на журито, връчи парични награди на всички участнички, като ги насърчи да продължават да се развиват и да преследват своите мечти.

Победителката Теодора Гаджева ще има честта да представи град Бяла на националния конкурс „Мис България 2024“, където ще се състезава с най-красивите и талантливи момичета от цялата страна.

Специален гост на вечерта беше певицата Бриана, която изпълни няколко свои хитови песни и допринесе за празничната атмосфера. Тя също така беше и водеща на конкурса, добавяйки още повече блясък на събитието.

Конкурсът „Мис Бяла“ за поредна година показа, че градът има много талантливи и красиви млади дами, които заслужават да бъдат забелязани и подкрепяни.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X