https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораХамид Хамид: Отношенията между Доган и Пеевски са повече от тези на...

Хамид Хамид: Отношенията между Доган и Пеевски са повече от тези на баща и син

„Отношенията между Ахмед Доган и Делян Пеевски са повече от тези на баща и син. ДПС е един отбор. Винаги, когато ДПС е трябвало да се разделя с някои дерибеи, те са поставяли лични интереси, но за първи път се поставя въпроса за Ахмед Доган. Хората по места са против дерибеите“, каза в ефира на bTV депутатът от ДПС Хамид Хамид.

Той обясни, че на Пеевски и Доган не им трябват посредници.

„Деребействане е да властваш на определена група хора, да управляваш, без да се съобразяваш с тях. Отношенията между Пеевски и почетния председател са прекрасни и не може един Рамадан Аталай да ги противопостави за лична изгода, това са фактите“, заяви още Хамид и добави, че дерибеите се показват от областните структури.

„Да се гласува за правителство, имаше решение на Централното оперативно бюро. Заръката на почетния председател бе поднесено 10 минути преди гладуването от незнайни хора“, съобщи Хамид.

Той добави, че решението за изключването на Радаман Аталай от парламентарната група е взето на заседание на парламентарната група с подпис и протокол:

„За него са гласували 30 души, преди това предложението е на пловдивската структура. „Аталай може да ви каже, че е космонавт“, не му вярвайте. Г-н Пеевски е в ДПС от 2005 г., имало е много тежки моменти, много хора избягаха от г-н Доган, но Пеевски винаги е бил до него“, каза Хамид.

Той поясни, че ще положат всички усилия, за да има правителство за втория мандат.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X