https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиМъж от Монтана почина при мистериозни обстоятелства

Мъж от Монтана почина при мистериозни обстоятелства

Мъж от Монтана загина при мистериозни обстоятелства. Майка му отправи апел случилото се да бъде разследвано. Рано сутринта на 1 юли случайни минувачи откриват Мирослав Александров да лежи ранен в безпомощно състояние на улицата. Три дни по-късно мъжът умира в болница. Въпреки първоначалните подозрения за опит за самоубийство след скок от терасата на дома му, в четвъртък Окръжната прокуратура в Монтана пое случая. Тя ще се разследва и версията за убийство, информира Нова телевизия.

Когато открили Мирослав в безпомощно състояние, медиците казали, че е пребит, заяви майка му Галина Александрова. Мъжът бил в комоцио. Имал разкъсвания в областта на бъбреците, синини. Бил ритан в главата, допълва майката. Когато се свестил, Галина го попитала кой го е бил, а той затворил телефона. Въпреки че е открит на улицата, кръв имало в дома на семейството, което предполага, че жертвата е бита вкъщи. „Вратата не беше разбита, така че явно той е отворил”, смята майката на Мирослав. По думите й оглед в апартамента полицията направила на седмия ден след случилото се.

Тепърва предстои да излезе съдебномедицинската експертиза, „която ще докаже от какво е починала жертвата”, уточни наблюдаващият прокурор Олег Димитров. По думите му обаче приживе Мирослав отрекъл пред полицията да е бил бит. „По-скоро се твърди, че мъжът сам е падал по улицата и се е удрял заради употребен алкохол”, допълни прокурорът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X