https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБайрам Байрам: С мен няма разговор за партия, ние сме в...

Байрам Байрам: С мен няма разговор за партия, ние сме в ДПС

С мен няма такъв разговор за партия. Ние сме в ДПС и сме казали, че ще работим по устав. Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Байрам Байрам в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ. Така той отговори на въпрос дали „новото начало“ ще стане партия. В момента няма такава тема, с г-н Пеевски не сме говорили, каза още Байрам. Ще направим всичко възможно ДПС да излезе по-силно от тази ситуация, добави той.

Попитан дали може да има още сътресения в партията, Байрам призна, че има голям натиск върху народни представители от Движението. На въпрос дали Делян Пеевски е реагирал остро, Байрам каза, че председателят на ДПС е човек, който иска да реши проблемите в страната, който иска България да постигне едно ниво на развитие. Депутатът го определи като прагматичен човек.

Относно „дерибеите“ в партия, Байрам заяви, че трябва да се видят изборните резултати в техните региони, защото „където са отишли, са направили само бели“. Няма смисъл да ги назовавам, цялата партия ги знае, коментира той. И даде пример с Кърджали, като коментира, че сега се вижда промяната. На последните местни избори се видя ефектът на новото начало. Благодарение на активната роля на г-н Пеевски, на парламентарната група, в бюджета на страната за община Кърджали са заделени 50 милиона лева, заяви Байрам.

Парламентарната група на ДПС остана с 23-ма народни представители и от втора по численост сила вече е четвърта. Това стана, след като няколко депутати, включително другият председател на партията – Джевдет Чакъров, бяха изключени, а други – напуснаха парламентарната група сами.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X