https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниКейт Мидълтън се появи на финала на Уимбълдън

Кейт Мидълтън се появи на финала на Уимбълдън

Втора публична изява на Кейт Мидълтън след диагнозата рак. Съпругата на принц Уилям се появи на финала на тенис турнира Уимбълдън. Tя е придружена от дъщеря си принцеса Шарлот.

Кейт пристигна с широка усмивка и заслепителна лилава рокля. Тя е патрон на “Ол Ингланд Клъб” от 2016 година, като сред задълженията й е да награждава победителите на “Уимбълдън”.

За последно принцесата бе видяна публично точно преди месец, когато се включи с цялото кралско семейство в тържествата за рождения ден на Чарлз Трети.

42-годишната Кейт, която през март разкри, че има рак и започва химиотерапия, обяви неотдавна, че планира постепенно да се върне към част от публичните си ангажименти.

“Напредвам добре, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, имам добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да се отдадете на почивката на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувствате по-силни, искате да извлечете максимума от това да се чувствате добре. Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца”, заяви в свое обръщение през юни принцесата на Уелс.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X