https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниРусенец завоюва златото на Olympia Amateur Portugal

Русенец завоюва златото на Olympia Amateur Portugal

Русенецът Светлозар Белчев постигна изключителен успех на международната сцена, като завоюва първото място в категория културизъм до 70 килограма на престижния турнир Olympia Amateur Portugal. Този значим успех не само утвърди Белчев като водещ атлет в своята категория, но и донесе гордост на неговия роден град Русе.

Успехът на Светлозар Белчев е резултат от години на упорити тренировки, дисциплина и отдаденост на спорта. Въпреки предизвикателствата, с които се е сблъсквал, Белчев е успял да преодолее всички препятствия с решителност и непоколебимост. Неговата победа на Olympia Amateur Portugal е доказателство за това, че трудът и постоянството винаги се възнаграждават.

Генади Ляев, на когото Белчев отдава специални благодарности, е неговият треньор и ментор, който му е помогнал да усъвършенства техниката си и да постигне върхова форма.

Турнирът Olympia Amateur Portugal е едно от най-престижните събития в света на културизма, събиращо участници от цял свят. Победата на Белчев в категорията до 70 килограма е значим успех за българския културизъм и доказателство за високото ниво на подготовка и талант на нашите атлети.

Русе може да се гордее със своя шампион, който не само представлява града на международната сцена, но и вдъхновява младите поколения да следват мечтите си и да се стремят към върхови постижения. Светлозар Белчев е пример за това, че с правилната мотивация и подкрепа, всяка цел е постижима.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X