https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаПолиция охранява централата на ДПС, депутати начело с Чакъров я отвориха и...

Полиция охранява централата на ДПС, депутати начело с Чакъров я отвориха и влязоха

Полиция пристигна пред централата на ДПС, където Джевдет Чакъров, други депутати и привърженици на партията искаха да влязат.

Централата на бул. “Александър Стамболийски” 45А беше отключена и хора от партията успяха да влязат. Те се насочиха към централата на председателя, без да обяснят какво ще правят вътре, пише “24 часа”.

Най-отпред, докато вратата се отключваше, бяха Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров. Те носеха папка с актуалното състояние на партията, за да докажат, че Джевдет е председател и има право да влезе. Тук са и депутатите Фатме Рамадан, Рамадан Аталай, Павлин Кръстев, Левент Мемиш. Те също бяха допуснати вътре. Съпредседателите на МДПС Танзер Юсеинов и Избрани Зайденов също са тук, както и лидера на младежкото ДПС в София

Полицията пази входа и не пуска вътре медии и повече протестиращи. Улицата пред централата е блокирана от полицейски бус.

“Централата на партията е изпразнена. Цяла зима имаше ремонт. Ние работихме, защото е работното място на председателя, заместник-председателите, на шефа на контролната комисия, на служителите, счетоводство, архива, на всички в централата на ДПС”, каза Джейхан Ибрямов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X