https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДжевдет Чакъров: Кабинетът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е буквално...

Джевдет Чакъров: Кабинетът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е буквално “изтърбушен”

Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров заедно с депутати и активисти лоялни на почетния председател на партията влязоха в сградата на партията. Пред журналисти Джевдет Чакъров обясни, че от кабинетите липсват документи.

“Всичко е изнесено, всички кабинети са празни и най-важното – кабинетът на почетния председател Ахмед Доган е буквално “изтърбушен”. Цялата документация, където досега се съхранявала документация – история на партията ни – няма я никъде. Това е много притеснително и ще се прецени оттук нататък дали да се дооформят, трябва да функционира. Искам да ви кажа, че централата ще бъде отворена, ние не я окупираме днес”.

По-рано активисти от цялата страна проведоха среща и след нея се отправиха на шествие към централата на ДПС в столицата. Там в присъствието на полицията и адвокат беше отворена вратата на сградата, на която има бележка, че е била в ремонт до 1-ви юли.

Лоялните към Доган лепят плакати по стените на централата на ДПС
Все още няма яснота кога ще бъде свикан Централният съвет, за да бъде взето решение по поисканите от почетния председател оставки на съпредседателя Делян Пеевски и още петима от ръководството.

По непотвърдена информация се очаква висшият партиен орган да бъде свикан следващата седмица.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X