https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиСтрелецът по Доналд Тръмп търсил информация и за Кейт Мидълтън

Стрелецът по Доналд Тръмп търсил информация и за Кейт Мидълтън

След като стрелецът, който направи опит за покушение срещу Доналд Тръмп, беше ликвидиран и разследването приключи, стана ясно, че престъпникът е имал планове за убийства на други високопоставени личности. В списъка на потенциалните жертви на Томас Матю Крукс са президентът Джо Байдън, директорът на ФБР Кристофър Рей и главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд.

Информацията беше извлечена от телефона и лаптопа на 20-годишния Томас Матю Крукс, където беше открит зловещият списък. Единствената личност без американско гражданство в списъка беше Кейт Мидълтън. В телефона му бяха намерени снимки на принцесата на Уелс и множество данни за личния й живот. Престъпникът внимателно събирал всякаква информация за принцесата на Уелс.

Кралското семейство бе незабавно информирано за заплахата. Първоначално не се планираше името на Кейт да бъде оповестено публично, но то беше споменато на брифинг за политици след покушението и телевизионният канал NPR го разпространи.

Кейт се появи на Уимбълдън няколко часа след покушението срещу Тръмп в Америка. До последния момент не беше ясно дали ще успее да присъства на публичното събитие, тъй като вече половин година съпругата на принц Уилям се бори с тежката диагноза рак и трудно понася химиотерапията.

Все още не е ясно защо Крукс е търсил Кейт. От ФБР отказаха коментар, когато DailyMail.com се свързали с тях. Дворецът Кенсингтън също е отказал коментар.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X