https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниКарлос Насар се отказа от престоя в Олимпийското село

Карлос Насар се отказа от престоя в Олимпийското село

Голямата надежда на България за златен медал в Париж 2024, Карлос Насар, няма да живее в Олимпийското село. Европейският шампион по вдигане на тежести в категория до 89 килограма е наел къща в покрайнините на френската столица.

Насар съобщи новината в профила си в социалната мрежа Инстаграм. Така или иначе, тежокатлетът се готви отделно от останалата част от националния отбор и пристигна отделно от основната група в Париж.

“Опитвам се да ви покажа моята подготовка в Париж. Няма да съм в Oлимпийското село, както вече знаете. Току-що взехме кола под наем с моя екип Атанас Литков и Жечко Стоянов. Защо няма да съм в Олимпийското село? За мен е важно да се запазя физически и психически. Изпитах доста емоции и имах доста състезания през годината и затова реших да съм на малко по-усамотено място. Стига съм ви разказвал, нека ви покажа. Това е къщата, която наех в едно село до Париж, а сега ще ви разведа да я видите. Определено не е нещо луксозно и впечатляващо, по-скоро автентично и има нужното спокойствие. Тук ще прекарам следващите няколко дни, а ще стъпя в Олимпийското село на първи август и ще ви разведа и там”, разказа самият Насар във видео, публикувано в социалните мрежи.

Надпреварата във вдигането на тежести в категория до 89 килограма е на 9-ти август.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Карлос Насар (@karlos_nasar_)

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X