https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадин Костадинов дава ЛГБТ организация на прокурор заради проучване в училищата

Костадин Костадинов дава ЛГБТ организация на прокурор заради проучване в училищата

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов съобщи в профила си във фейсбук, че ще сезира прокуратурата заради ЛГБТ проучване, което се провежда в българските училища.

То е организирано от фондация Сингъл Степ, която за втори път провежда национално проучване на климата в българските училища, за да се запознае с преживяванията на ЛГБТИ+ младежи от цялата страна. Изследването има за цел да проучи живота на децата с различна сексуална ориентация в училище.

“Ето едно извращение, за което ще се погрижа да бъде ликвидирано още в зародиш‼️”, коментира Костадинов във фейсбук профила си във връзка с проучването.

“Като председател на парламентарната комисия по демографска политика, децата и семейството ще изискам цялата информация за фондацията, провеждаща подобни “инициативи” сред децата, и след това ще сезирам прокуратурата”, допълни той.

От фондацията обясняват, че основната им цел е да повишат осведомеността за настоящото положение на ЛГБТИ+ младежите и да продължат усилията си за безопасни и приемащи училища. Проучването е насочено към учениците от ЛГБТИ+ общността на възраст над 14 години.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X