https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноПродуцентът Кирил Кирилов показа обувки уникат

Продуцентът Кирил Кирилов показа обувки уникат

Театралният и музикален продуцент Кирил Кирилов отново диктува модните тенденции у нас и разходи обувки уникат в Санторини. Те са на световна модна марка и предната им част представлява два чифта обувки в един.

Кирил пусна забавно стори с хитовия модел и за минути събра стотици лайкове и коментари в мрежата. Въпросните обувки са в лимитирана серия и са тренд сред най-актуалните и следвани инфлуенсъри в чужбина, а единственият модел у нас е притежание на Кирилов, пише “Телеграф”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kirill Kirilovv (@kirill___kirilovv)

От години името му е синоним на мода у нас, а често се оказва с еднакви дрехи и аксесоари със световните знаменитости. Наскоро продуцентът и Мадона сложиха един и същи модел очила. С дрехите пък най-често уцелва вкусовете си с Малума и Джъстин Бийбър.

Преди няколко дни Кирилов обяви в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, че е приключил един изключително успешен за него и колегите от Ажур Пико сезон и сега е в заслужена ваканция за седмица в Гърция.

Източници на „Телеграф“ разкриха, че той не само се наслаждава на върховни гледки в южната ни съседка, а и отново работи. Както вече е ясно, той продуцира първия концерт на гръцката суперзвезда Никос Икономполус у нас на 16 декември. Според запознати Кирил готви и мега концерт на още една гръцка звезда до края на годината, но към момента не издават подробности около събитието.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X