https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниХристо Стоичков започва работа във ФИФА

Христо Стоичков започва работа във ФИФА

Българската легенда Христо Стоичков започва работа за Световната федерация (ФИФА). Това стана ясно от пост на Камата в социалните мрежи. В него той пише, че е приел предложението на шефа на ФИФА – Джани Инфантино. Стоичков ще представлява себе си и България, а конкретната му работа ще се състои в това да отговаря за проекти в Източна Европа.

“За мен е огромна чест да приема поканата на Джани Инфантино да работя за ФИФА. В световната централа ще представлявам и себе си и България. Футболът ми даде шанс да обиколя целия свят, да видя кой как се развива и от какво има нужда. Ще дам всичко от себе си, за да помогна. Източна Европа е безкраен извор на таланти и трябва да остане такъв”, написа Стоичков.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial)

От публикацията не стана ясно с какво точно ще се занимава Стоичков, но по всичко изглежда, че ще влезе в Панела за развитието на играта, който е поверен на френския специалист Арсен Венгер – легендарен треньор на Арсенал. По всяка вероятност, единственият носител на наградата “Златната топка” от България ще има за задача да наблюдава развитието на бъдещите звезди в Източна Европа.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X