https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниБиляна Дудова се прибра от Париж със счупен зъб и разбит нос

Биляна Дудова се прибра от Париж със счупен зъб и разбит нос

Състезателката по борба Биляна Дудова се прибра от Париж 2024 със счупен зъб и разбит нос. Това разкри самата тя пред репортери при прибирането си в България. Дудова не е доволна от представянето си, след като тръгна с нагласата за олимпийска титла, а се върна без медал.

“Наистина тръгнах с нагласата и много исках да спечеля златния медал. Това е моята най-голяма мечта. От 14 години тренирам борба и всеки ден в залата давам максимума от себе си. Вярвах, че мога в Париж, но сутринта допуснах една грешка”, започна Дудова.

“С монголката водех при 1:1, но тя такъв удар ми наби, разби ми носа и оттам цялата ми среща се обърка. Всеки един състезател, който успя там, има екип около себе си. Такива бяха обстоятелствата, че дори моят треньор нямаше как да седне на стола по време на срещите.”

“Може би и това също доста ми повлия. Не успях в трудните моменти, когато бях изморена, да намеря тази мотивация и да чуя правилните думи”, каза Биляна. И добави: “Дадох всичко от себе си. Зъбът ми е счупен, носът ми е разбит. След всяко състезание съм се връщала така.”

“Винаги съм искала да печеля за България и вярвам, че най-доброто предстои. Вярвам, че ще спечеля олимпийската титла, която я няма при жените. Много ме е яд. Щастлива съм, че успях да участвам. Не съм доволна от представянето си”, завърши Дудова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X