https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски: Какъв е изходът е въпрос към Мистър Кеш Радев

Пеевски: Какъв е изходът е въпрос към Мистър Кеш Радев

Въпросите как се стигна дотук и какъв е изходът от ситуацията са към човека, който доведе до това вчера – Мистър Кеш Радев. Вчера Конституцията на България беше прегазена, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

На въпрос Дали Калин Стоянов е човек на ДПС Пеевски коментира: “Автентично можете да попитате лицето Кирил Петков, че той е довел Калин Стоянов, той е лежал на задната седалка в една кола заедно с него и Петър Петров”.

“Ако Калин Стоянов фалшиво е обвиняван от тези хора, че е мой човек, казвам следното – ако Мистър Кеш – Радев и другите политици се подиграят с един достоен полицай, а аз винаги съм седял зад всички достойни полицаи, винаги съм ги подкрепял, защото те пазят живота и здравето на хората и ги охраняват, така че да живеят спокойно, обявявам, ще ако бъде уволнен по най-несправедливия начин заради лъжи и измислици на бандата на кешовете, лично аз ще го поканя да бъде водач на моя листа на моята партия”, добави Пеевски, но не отговори на въпрос дали говори за ДПС или нова партия: “Има време за това, да видим първо дали ще приеме”.

По-късно днес ще има заседание на Централното оперативно бюро на ДПС. “Няма да има кворум. Там няма да има достатъчно легитимни (членове). Аз знам колко души ще отидат, защото знам кои са дерибеите, които ще отидат. Нормалните хора в ДПС подкрепят мен и те няма да отидат. Затова това, което се случи днес там, е една голяма измама. Ако нещо бъде направено, винаги ще бъде оспорено от мен”, каза Пеевски.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X