https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКалин Стоянов получи благодарствено писмо от МВР министъра на Франция

Калин Стоянов получи благодарствено писмо от МВР министъра на Франция

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов получи благодарствено писмо от министъра на вътрешните работи и отвъдморските територии на Франция Жералд Дарманен. Поводът е отличната работа на полицейските сили, които МВР изпрати в подкрепа на френските си колеги за обезпечаване на сигурността на XXXIII летни олимпийски игри в Париж.

Снимка МВР

„Подкрепата, която ни оказвате във връзка с това изключително събитие представлява ценен принос за гарантиране сигурността на Игрите, за осигуряване на най-добрия прием за Вашите сънародници във Франция и не на последно място – за илюстриране качеството на сътрудничеството между нашите две страни в управлението на мащабни събития“, се казва в писмото на френския вътрешен министър. В него Жералд Дарманен подчертава важния принос на България за сигурността по време на Олимпийските и Параолимпийските игри 2024 г., която изпрати 37 служители.

Удовлетворение от съвместната работа засвидетелства и ръководителят на Междудепартаменталната служба на Гранична полиция Перпинян. В писма до всеки от служителите на ГД „Гранична полиция“, работили в Перпинян от 11 юли до 8 август, Шарлот Нуе отбелязва високия професионализъм, демонстриран от българските ѝ колеги по време на цялата мисия за сътрудничество. „Вашите отдаденост и професионални качества позволиха бърза адаптация в рамките на различните групи, в които участвахте, подчертавайки по този начин Вашето сериозно и стриктно отношения“, пише полицейски комисар Нуе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X