https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаБойко Борисов за пътя Велико Търново - Бяла - Русе: Търсим партии...

Бойко Борисов за пътя Велико Търново – Бяла – Русе: Търсим партии за споделена отговорност

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обсъди състоянието на пътя Велико Търново – Бяла – Русе с кмета на Велико Търново Даниел Панов и кмета на Свищов Генчо Генчев.

“Може да кажете на хората, че в момента търсим партии за споделена отговорност. Ние можем да го направим, правили сме много”, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира, че са минали багери, но е нужна още работа докато пътят е готов и заяви, че ГЕРБ са правили много и могат да правят.

“Факт е, че можем да го направим”, допълни Борисов.

“Минали са над 4 години и няма нищо наяве. Ще притискаме служебното правителство да работи. Истината е в редовно правителство, което да има ясни цели. За машини никой не говори след ала-балата, така че стягайте се и гласувайте. Не виждам как ще направят нещо с тях. Като приключат изборите, да изцапаме багерите, че сега са чисто нови”, посочи той.

“Няма нито една възложена обществена поръчка. Като не работиш, никой нищо не може да ти каже”, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

“Нека строят каквото искат. Имаха 4 години. И на Зевс, и на Аполон мостове да направят, ние на Колю Фичето направихме”, каза той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X