https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораАтанас Илков: Противодействието на престъпленията спрямо изборното законодателство е основен приоритет на...

Атанас Илков: Противодействието на престъпленията спрямо изборното законодателство е основен приоритет на МВР

Противодействието на престъпленията спрямо изборното законодателство и купения вот са основен приоритет на МВР, заяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков по време на церемония по приемане и сдаване на поста, която се състоя днес в Министерството на вътрешните работи (МВР).

Няколко са задачите, които стоят пред нас, а именно гарантиране на добър обществен ред преди, по време и след изборите, подчерта новият служебен министър на вътрешните работи. По думите му в момента е необходимо системата да бъде оставена да се успокои, за да може служителите на МВР да почувстват комфорта, който им е необходим, за да продължат тяхната работа, както са работили и преди, да изпълняват ефективно своите задължения, така че да отговорят на очакванията на обществото. Илков изрази надежда, че с екипа, с който ще продължат да работят, ще оправдаят даденото доверие.

Давам си сметка в каква сложната ситуация поемам Министерството на вътрешните работи, заяви Илков. Убеден съм, че с всички служители в МВР, по-голямата част, от които познавам от доста време – техния опит, качества и възможности, отдаденост и всеотдайност в работата, ще отговорим на обществените очаквания и всички онези тенденции, които бяха тиражирани в последните седмици ще останат в историята, заяви Атанас Илков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X