https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоРусенец спешно се нуждае от помощ

Русенец спешно се нуждае от помощ

Георги Колеолов, 45-годишен баща на две деца от Русе, отново има нужда от подкрепата на добросърдечни хора, за да продължи лечението си в борбата с мозъчен тумор. От две години Георги води неравна битка с рака, като последната му надежда се крие в продължаването на терапията в болница в Турция, но за целта са нужни още 240 000 евро – сума, която е непосилна за семейството му.

Преди две години животът на Георги и близките му се преобърна, когато лекарите в България му поставят тежката диагноза – мозъчен тумор. Въпреки започнатите химио- и лъчетерапия в страната, състоянието му се влошава и надеждите за дълъг живот бързо избледняват. В търсене на алтернативни решения, семейството му открива възможност за лечение в Турция, където Георги започва таргетна терапия с американски медикаменти.

Положителните резултати не закъсняват и Георги започва да възвръща надеждата си. С помощта на роднини, приятели и дарители, семейството успява да събере необходимата сума за първите етапи на лечението. Въпреки това, за да продължи терапията и да има шанс за пълно възстановяване, Георги се нуждае от още 240 000 евро.

Наскоро, за първи път от две години, Георги успя да види семейството си на живо. Съпругата му Корнелия, двете му дъщери и майка му посетиха болницата в Турция, за да му дадат кураж и да бъдат заедно. Въпреки трудностите, семейството му остава силно и единно, а дъщерите му мечтаят за деня, когато ще могат отново да се приберат у дома с баща си.

„Татко много ми липсваше и ми е приятно, че можем да му говорим на живо, да го хванем за ръка и да сме заедно семейството“, споделя едната от дъщерите на Георги пред bTV НОВИНИТЕ. Съпругата му Корнелия добавя: „Той е другата половина на моята душа, моето всичко. Моето минало и моето бъдеще.“

Майката на Георги, Цеца, която неотлъчно е до него в болницата, също изразява своята надежда: „Борим се до последно.“

Семейството апелира към всички, които могат да помогнат, да се включат в кампанията за събиране на средствата. Времето е от съществено значение, за да може Георги да продължи лечението и да има шанс за нов живот.

Ако имате възможност да помогнете на Георги Колеолов, дарителската сметка е отворена:

Дарителска сметка в Пощенска банка: IBAN: BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR1HJQO56upq3kHGON4Yh-1

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X