https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниЩе играе ли Григор срещу Джокович в София?

Ще играе ли Григор срещу Джокович в София?

Тенис звездата на България Григор Димитров получи контузия, която го принуди да прекрати участието си на Откритото първенство на САЩ. Българинът стигна до едва втория си четвъртфинал на US Open в кариерата си, като можеше да отиде и по-далеч, но тялото му не му позволи да продължи напред.

Димитров отстъпи на Тиафо в ранните часове на 4 септември. Това е само 13 дни преди демонстративния мач на Гришо срещу Новак Джокович. Българинът не навлезе в конкретика за физическите си проблеми, накарали го да се откаже от мача си с Тиафо, но бе позитивно настроен за бъдещите си планове.

“Очевидно тялото ми вече се възстановява по-бавно от преди. Почувствах едно-две неща и преди мача… Но няма смисъл да говорим за това. Част от играта е. Искам да се прибера вкъщи и да се опитам да си почина малко”, заяви Григор веднага след загубата от Тиафо.

“Има за какво да съм амбициран до края на годината. Неприятно е, че отпаднах, но гледам напред – идва чудесен демонстративен мач с Новак, който се задава на хоризонта”, добави още Гришо, а от изказването му остана впечатлението, че мачът срещу сърбина не е под въпрос и ще се състои по план.

Дори и да не е в най-доброто си здравословно състояние, Григор може да си позволи да играе демонстративен мач, когато не се влага на 100 процента. Мачът в зала “Арена София” в столицата на 17 септември се очаква да предложи невероятно шоу за феновете, като и Гришо, и Ноле ще опитат да забавляват публиката.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X