https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: От това, което президентът каза, е прав в едно - всички...

Борисов: От това, което президентът каза, е прав в едно – всички трябва да се позиционират

“Президентът е прав за едно – всички трябва да се позиционират. Моята е най-лесна, аз съм се позиционирал за първа политическа сила. Това е моята битка. И който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл. А не върху последните да правим правителство. От сега трябва да се позиционираме върху правенето на правителство.”

Това каза в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. И отказа да коментира случващото се в ДПС.

“Аз от трибуната на парламента отказах подкрепата на ДПС, какво тогава да коментирам процесите там? Аз съм се позиционирал. Никога ДПС не са ме подкрепяли за нещо. Никога. Нито за президентски избори, нито за парламентарни, за нищо. Нито в парламента”, заяви още лидерът на ГЕРБ.

После каза, че не може да отрече, че “по време на сглобката, заедно пък с ДПС направихме най-сложните решения”. “Взехме най-трудните решения, когато всички се криеха от тях. Относно помощта за Украйна, конституционната реформа, съдебната реформа, новия бюджет, в енергетиката за Мариците и всичко останало”, продължи Борисов.

“Те да си се сблъскват колкото искат. Когато аз се сблъсквах с ДПС, президентът беше с тях и те го подкрепиха. Когато аз се сблъсквах с президента, те бяха с него. Тогава никой не излизаше и да казва: “Хайде да се позиционираме”. Моята позиция е ясна, аз искам ГЕРБ да управлява, за да се случва това, което в момента се случва и в Пловдив”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Имаме ГЕРБ, който е готов да управлява, добави Борисов и обясни, че партията има добри кметове и експерти. “Затова ние обясняваме всеки ден какво ще направим с безводието в Делиормана, индустриалната зона между Пловдив и Асеновград, Шумен, Божурище, къде ли не още. Това очакват хората”, добави той.

Лидерът на ГЕРБ е в Пловдив на ремонтирания стадион “Марица”. Там е и Христо Стоичков, чиято кариера е започнала именно в този клуб.

Зам.-кметът на Пловдив Владимир Темелков съобщи, че до края на т. г. ФК “Марица” ще получи 100 000 лв., а през 2025-а – 300 000 лв., за а продължи да съществува.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X