https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораСоня Колтуклиева: Доган винаги е рекетирал през властта

Соня Колтуклиева: Доган винаги е рекетирал през властта

Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган винаги е рекетирал през властта. Това заяви в първия епизод на подкаста „Гледна точка“ журналистката Соня Колтуклиева. В студиото тя разкрива тайни от задкулисието в българската политика.

„Убийствено неприятно и абсурдно е за мен, че Ахмед Доган е живял в къща, дворец, резиденции, които приличат на покоите на наркотрафикант. Питах и си навлякох страшния гняв на феновете на Ахмед Доган – кой е Ахмед Доган? Защо трябва да живее в палат, в царски дворец? Защо трябва да се бият младежи, техните бащи и дядовци за правото на Доган да живее в чужда собственост?“, пита Колтуклиева.

Тя е на мнение, че младите хора и тези, които са бизнес ориентирани, предпочитат Делян Пеевски пред Доган.

Снимка Анонс бг

„Истинските основатели на ДПС се появят, сред тях Доган не е бил, те разказват живота му, измислената легенда, че той е живял години наред в затвора. Ахмед Доган има заровени много тежки лоши спомени, които трябва да се извадят. Всеки, който се е самообявил за легенда, трябва да може да го понесе. Да се види кой в действителност е бил. 33 години ни лъжат, че Ахмед Доган е гарант за етническия мир в България. Нищо подобно! Гарант е българският народ“, категорична е Соня Колтуклиева.

В студиото на „Гледна точка“ тя коментира още, че приближените до почетния лидер на ДПС депутати се страхуват да не останат извън Народното събрание, защото са свикнали с властта.

Колтуклиева разкрива пикантни тайни и за лидерите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X