https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаПетков отговори на Борисов: Нямаме си доверие

Петков отговори на Борисов: Нямаме си доверие

Слагайки една общонационална програма за бъдещето на младите, вярвам, че ще е трудно за която и да е партия да каже „не сме съгласни“. Ако ние кажем: „Не искаме партиен премиер, не искаме постове“ – нека тогава видим кой е джентълмен и кой – не. Това заяви в кулоарите на парламента съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

На изказването на Бойко Борисов от по-рано, той отговори: „За да си джентълмен, трябва да си изпълняваш думата. Истината е, че си нямаме доверие. Иначе нямаше да сме на това дередже. Да се замисли каква е дефиницията на джентълмен и да се замисли кои са приоритетите на България. Трябва да се разберем всички партии кои са приоритетите, как говорим за бъдещето и младите и как да излезем от тази криза – егоизмът да бъде сложен назад е първата стъпка.“

„В Италия този модел проработи много добре. Аз бях премиер, когато Марио Драги бе също премиер. Той бе един експерт, напредна в политиките на Италия по един мащабен начин. Вярвам, че 7 милиона българи трябва да намерим достоен непартиен премиер, на когото да имаме доверие“, подчерта още той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X