https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноЧетвърта поредна победа за Силните в „Игри на волята“

Четвърта поредна победа за Силните в „Игри на волята“

Нов триумф за Силните беляза първата номинационна битка в “Игри на волята” този сезон. Четвъртата поредна победа беше убедително завоювана от Зелените, които се възползваха от спечеленото от техния капитан Раду предимство в точния момент. Отборът на Гордите завърши последен в играта и трябваше да излъчи двама воини, които ще се борят за своето оцеляване. Номинационният сблъсък протече изключително динамично. Силните поеха водачеството още в самото начало, но Гордите се движеха плътно зад тях.

По-добрата организация и отборна игра на Силните обаче им позволи да се откъснат и да не изпуснат лидерската позиция до самия край. Въпреки трудното начало, племето на Дръзките успя да навакса своето голямо изоставане и да завърши на второ място, изпращайки бедстващите Горди на племенен съвет, където ги очакваше водещата Ралица Паскалева.

Първата среща край огъня за сезона показа разединение в жълтия отбор, а гласовете на съплеменниците се разделиха между шахматистката Елица, която е определяна за слабото звено в племето, и капитанът на Гордите – Кралев. Те ще трябва да се борят за своето оставане в приключенското риалити този петък. Най-екстремното риалити в телевизионния ефир продължава с втора елиминационна битка утре вечер. Силните и Дръзките ще се изправят в зрелищен двубой, а загубилите ще трябва да излъчат двама номинирани, чието бъдеще в надпреварата ще бъде поставено под въпрос.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X