https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоМлади таланти от Русе представиха иновативни комикси и получиха сертификати за завършен...

Млади таланти от Русе представиха иновативни комикси и получиха сертификати за завършен курс

На 20 септември в сградата на euShipments.com в Русе се състоя официалното връчване на сертификатите на учениците, които успешно завършиха курсовете по рекламна графика и дигитално рисуване в Креативен център Русе. Проектът „Дигитални изкуства за свободни умове: Развитие на креативни умения в Русе“ бе насочен към млади таланти на възраст от 14 до 18 години, които проявяват интерес към креативните индустрии. Проектът бе осъществен с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“, euShipments.com и сдружение „Агенция за развитие на човешките ресурси“.

Основната цел на проекта бе да предостави на учениците практически знания и умения в областта на дигиталните изкуства чрез курсове, оборудвани с професионална техника. Курсовете бяха водени от Калина Емануилова – графичен дизайнер и човек на изкуството с близо 20 години опит в областта. Тя сподели своя богат опит и вдъхнови младите творци да изразят своето въображение чрез различни дигитални техники и средства. Младите творци създадоха уникални комикси по креативни теми, свързани с работата на euShipments.com, като по този начин съчетаха своето въображение с реални бизнес казуси от света на логистиката и електронната търговия.

Събитието се проведе в присъствието на собственика на euShipments.com – Светлозар Димитров, който приветства учениците и ги разходи из сградата на компанията, като им показа процесите на работа и съвременната инфраструктура, която се използва за управление на логистичните услуги в цяла Европа. Учениците имаха възможност да разгледат и всички отдели, да научат повече за етапите на обработка на поръчките и да задават въпроси на специалистите от компанията. Калин Минев, управител на Креативен център Русе, лично придружи учениците до сградата на euShipments.com.

При връчването на сертификатите, учениците подариха своите комикси, създадени по креативни теми на г-н Димитров, който изрази своята благодарност и възхищение от интересните идеи и техните визуални интерпретации. Всеки участник получи сертификат за успешно завършен курс, както и специални подаръци от euShipments.com.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X