https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДелян Пеевски: Мисля, че Партията на пуделите може да не са в...

Делян Пеевски: Мисля, че Партията на пуделите може да не са в следващия парламент

“Допускам, че Партията на пуделите може да не са в следващия парламент. Затиснати от всички пачки и товари, ще им е трудно да се влачат с тези сакове”, каза пред журналисти в парламента по адрес на “Продължаваме промяната” депутатът Делян Пеевски.

“За Конституцията сме работили заедно. Не се отричам от това нещо. Искам да видя как ще протекат разследванията, които се прикриват от главния прокурор. Бяха заметени под килима. Главният прокурор ги прикрива. Всички видяхме за какви чудовищни неща става дума. Докато не приключат тези разследвания, с тях не можем да разговаряме. Особено те да говорят за антикорупционни закони. Те нямат никакъв интегритет – след всичките подправени документи в Регистъра, всички кражби и продажби, адвокатски и консултантски договори, Митници, вътрешният им министър сниман с контрабандисти”, уточни лидерът на ДПС.

“Те нямат право да говорят за антикорупционно законодателство и нямат право да се докосват до никакви структури – МВР, прокуратура, КОНПИ, защото са техни клиенти, но всичко се потулва. Прокуратурата не си върши работата”, отсече Делян Пеевски.

“Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са част от ДПС вече, особено след като са част от листите на друга партия. Този случай е приключен”, добави Пеевски по адрес на Ахмед Доган и свитата му.

“Ясно показах в кои райони ще бъда и си регистрирах първи листите. Ако имаха смелост, щяха да дойдат в моите райони. Тези лица нямат смелост, винаги са се крили зад гърба ми. Избягаха страхливо”, заключи Пеевски.

На въпрос за думите на Илхан Кючюк, че той не е вече част от партията, председателят на ДПС каза: “На малки деца, отгледани от мен, няма да отговарям.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X