https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorized10-годишното момче и друг път е шофирало по улиците на Пещера

10-годишното момче и друг път е шофирало по улиците на Пещера

От МВР имат данни, че 10-годишното момче и друг път е карало колата на дядо си по улиците. Това съобщиха от полицията в Пазарджик.

Преди дни в социалната мрежа бе разпространен клип, в който се вижда как детето шофира по улиците на Пещера и размахва пистолет.

От полицията обявиха още, че ще свалят номерата на автомобила, марка BMW.

“Клипът е заснет и качен във Facebook от дядото на момчето, който е позволил на внука си да седне зад волана. Дядото ще бъде глобен с 300 лева, защото е предоставил колата на малолетно лица, а автомобилът ще бъде дерегистриран”, съобщиха още от полицията.

По случая е сезирана службата “Закрила на детето”. Проверката е установила, че фамилията на детето разполага с пари и са финансово задоволени.

“Ние се самосезирахме и проверихме адреса. Срещнахме се и с детето. То, заедно със своите баба и дядо, са се върнали в България за празниците. Семейството живее в Англия от 9 години. При разговорите се установи, че детето се отглежда в отлични условия. То отговаряше на поставените въпроси изключително самоуверено и съжалява за проявата”, казват социалните власти.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X