https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоПроекти и планове представи областният управител Драгомир Драганов пред бившите си колеги

Проекти и планове представи областният управител Драгомир Драганов пред бившите си колеги

„Вие сте част от хората, които промениха облика на региона ни. Благодарение на провежданата от Вас политика област Русе се превърна в едно от най-предпочитаните места за инвестиции в северната част на страната ни“, с тези думи областният управител Драгомир Драганов се обърна към бившите си колеги.

Срещата идва няколко месеца след като той обяви, че подобни инициативи ще се превърнат в регулярна практика.

„Уважавам изключително много Вашето мнение и Ви уверявам, че аз и екипът ми ще се допитват до Вас при вземането на стратегически за областта решения“, сподели Драганов. Според него развитието на областта се дължи най-вече на стремежа към търсенето и постигането на консенсус при трудните решения както от страна на държавната, така и на местната власт.

Драганов очерта пред колегите си съвременната визия на Русенско, като постави акцент на започнатите проекти през последните няколко месеца, както и вложените до момента инвестиции за благоустрояването на населените места в региона. Сред ключовите инфраструктурни проекти Драганов открои работата по магистралата между Русе и Велико Търново, както и настоящия ремонт на Дунав мост, който започна в началото на юли.

В срещата участваха Галин Григоров, доц. д-р Стефко Бурджиев, Данаил Ковачев, Валентин Колев, Баки Солак и Владимир Недялков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X