https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов за скандала в НС снощи: Вандалско поведение

Борисов за скандала в НС снощи: Вандалско поведение

Като вандалско поведение определи снощните прояви в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е на посещение в завод “Арсенал” в Казанлък. Видя и грешка в ръководството на парламента, което не успя да овладее ситуацията.

“Няма кой повече да ни даде милиарди да си оправим емисиите или за сигурността на миньорите. Стиснахме си ръцете и трябваше да се гласува. Явно на българите милиардите не са им нужни, щом продължават да гласуват за тези партии”, гневен бе той часове след като ИТН, “Възраждане” и БСП опитаха да блокират гласуването на текстове по плана за възстановяване, а след това, в късните часове се стигна до окупиране на парламентарната трибуна и сблъсъци в НС.

Сглобката искаше да доведе тези милиарди, каза той във връзка с плануваните пари за рекултивация на терените на мините.

“Ежедневието на несистемни партии, които толкова са се вкопчили във вашите социологически изследвания, че са готови за половин процент, за 2 стотни да провалят милиарди левове на хората, които работят”, продължи той.

Той изтъкна, че след преговорите със синдикатите от сектора са включили всичко, което те са поискали.

Явно на българите не им трябват милиарди, след като гласуват за такива партии, смята лидерът на ГЕРБ.

“Вчера видяхте – сглобката искаше да доведе тези милиарди. Чаках няколко минути преди да открием заседанието да дойде Бойко Рашков, за да станем мнозинство с него – 121. Когато става въпрос за българите, за парите им, за благоденствие, ние се събрахме и щяхме да го гласуваме”, обясни той.

“На тези колеги, които си бяха довели агитките, им обещавам всеки ден, някога когато имат точка ще вкарваме по 150-200 души да им видят главата, да свиркат и да викат, и да видим дали това е нормалното”, гневен бе той на ИТН и “Възраждане”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X