https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитно13 серии истински съдби в най-новия сериал на БНТ1 "Тревожност"

13 серии истински съдби в най-новия сериал на БНТ1 “Тревожност”

Сериалът “Тревожност”, продуциран от БНТ и “Мирамар филм”, с подкрепата на Националния филмов център, започва в 21:00 часа по БНТ 1.

В главните роли са Пенко Господинов и Ана Пападополу. Те се превъплъщават в семейство психолози, които помагат на хората да се справят с истинските проблеми в живота си.

“Наистина са изключително интересни случаите. Смятам, че дори и аз като родител непрекъснато се опитвах да открия и собствените си грешки, четейки сценария”, каза в “Денят започва с Георги Любенов” актрисата Ана Пападополу.

Според Пенко Господинов от професията психолог има огромна полза.

“При възрастния човек е малко по-сложно, защото той вече е изградил свои защити. Както казват нашите консултанти – те си мислят, че идват за едно, или просто да попитат нещо, и по време не беседата, на диалога, специалистите установяват всъщност за какво става дума”.

Пресъздадените във филма истории са по истински случаи от практиката на психоаналитиците Иван Игов и Огнян Димов. Част от тях са описани в книгите “Агресията в семейството: Пътища за преодоляване” и “Тревожността – причини, смисъл, разрешаване” на д-р Огнян Димов, други случаи са споделени специално за сериала от д-р Игов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X