https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоТази година ще празнуват жителите на квартал „Възраждане“

Тази година ще празнуват жителите на квартал „Възраждане“

На 12 октомври 2024 (събота), от 16:00 часа в двора на СУ „Възраждане“ ще се състои инициативата Празник на квартала под мотото „Заедно във Възраждане“. Тя се организира за пета поредна година от Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ с финансовата подкрепа на „Холеман България“ ООД и „Тива Плюс“ ЕООД.

По традиция програмата на празника ще предложи на хората от квартала многобройни възможности да се забавляват и да спечелят атрактивни награди. Предвидени са занимания за всички възрасти.

Аниматорите от парти център „Веселяците“ ще се погрижат за детската анимация и семейните игри с награди, рисунките по лицата на дечицата и снимките с любими приказни герои. За всички малчугани са осигурени чудесни подаръци от русенската логистична компания euShipments.com.

Желаещите ще могат да премерят сили в кулинарните конкурси за „Най-вкусно домашно сладко“ и „Най-добра домашна лютеница“. Кулинарното майсторство ще оценява професионално жури. Майсторите на най-вкусните сладка и лютеници, традиционно ще получат атрактивни предметни награди!

За доброто настроение на Празника на квартал „Възраждане“ ще се погрижат музикантите от Биг Бенд Русе и тяхната вокалистка Роси Овчарова. За хората от квартала свои изпълнения са подготвили и от младата русенска група 4етно.

Входът за празника на квартал „Възраждане“ е свободен.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X