https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИзвънредно заседание на Председателския съвет в парламента

Извънредно заседание на Председателския съвет в парламента

Председателят на парламента Рая Назарян свика извънредно заседание на Председателския съвет, на което членовете му бяха запознати с постъпилото уведомление за задържането на народния представител Джейхан Ибрямов за срок от 24 часа по Закона за Министерството на вътрешните работи, считано от 19:10 часа на 2.10.2024 г.

До председателя на Народното събрание Рая Назарян е изпратено Уведомление от и. ф. главен прокурор на Република България относно задържане на народния представител от 50-ото Народно събрание Джейхан Ибрямов при заварено тежко престъпление, съобщават от пресслужбата на Народното събрание.

Председателят на парламента пристъпи към това действие поради обстоятелството, че Народното събрание не заседава поради протичащата предизборна кампания и няма предвидено редовно заседание, на което народните представители да бъдат запознати с постъпилата информация.

Отделно от това е разпоредено и всички народни представители вече са информирани на електронните си пощи, че могат да се запознаят в пълнота с текста на постъпилото уведомление в деловодството на Народното събрание.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X