https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниДрагомир Драганов ще посети Ценово по случай отбелязването на 80 години...

Драгомир Драганов ще посети Ценово по случай отбелязването на 80 години от създаването на местния футболен клуб „Янтра“

Футболен клуб „Янтра“ Ценово отбелязва 80 години от създаването си. Областният управител на Русе Драгомир Драганов ще се посети населеното място, където ще разговаря с президента и треньора на футболния клуб съответно Любен Атанасов и Стефан Трайков. По-късно през деня Драганов ще се срещне и с футболистите на ценовския тим.

Богатата празнична програма по случай 80-ия рожден ден на „Янтра“ ще включва мач от 10.00 часа на стадиона между местния отбор и „Филип Тотьо“ Две могили. Футболната среща е в рамките на първенството на „А“ областна група. Точно в 12.00 часа пък е предвидена среща на централния площад. Там ще бъде направена и обща снимка.

На събитието се очаква да присъстват още кметът на Ценово д-р Петър Петров и председателят на Областния съвет на Българския футболен съюз в Русе Димитър Димитров.

„Има футболни спомени, които остават завинаги! Спомени за участвалите в различни гарнитури на футболния отбор и неговото развитие през годините до ден днешен. Всеки е горд, че е дал малко или много за развитието на масовия спорт в страната“, пишат от „Янтра“ – Ценово.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X