https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноМоника Белучи си избра кученце от български развъдник

Моника Белучи си избра кученце от български развъдник

Световноизвестната актриса Моника Белучи си взе куче от България, пише „Телеграф“. Домашният любимец на актрисата е поръчан от развъдник в Пловдив.

„Да, истина е, беше преди време. Един човек го взе, не лично тя, и го изпратихме, но беше за нея предназначено кучето”, потвърдиха от развъдника. Става дума за място до Пловдив, където от години се отглеждат породисти малки кученца от породата чихуахуа. Любимецът на Моника Белучи е от късокосместата минипорода.

Оказа се, че не само световни, но и родни знаменитости са си взимали кучета от същото място. Например домашният любимец на Софи Маринова също е оттам. А съвсем наскоро Мисис България Роксана Кирилова се сдоби с чистокръвно мини чихуахуа в кафяв цвят със сини очи. Мини чихуахуато е една от най-любимите породи на звездите в световен мащаб, особено на дамите. Една от първите в света е имала и самата Мерилин Монро.

За съжаление тези малки приятели са по джоба на по-заможни хора. Цената на подобно малко кученце варира от 2000 до 4000 лв. Става дума за екземпляр с родословие и документи. Кучето на Моника Белучи вече даде потомство и за него броят големи суми богаташи от Русия.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X