https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноИван и Андрей вече няма да са продуценти на "Бригада Нов дом"

Иван и Андрей вече няма да са продуценти на “Бригада Нов дом”

Иван и Андрей обявиха публично, че няма да са вече продуценти на „Бригада Нов дом” по bTV. Те заявиха в последния брой на предаването си в YouTube „Неофишъл”, че нямат никаква представа защо телевизията не ги иска, особено след изключителния успех на последния сезон на „Бригадата”.

Двамата заявиха, че не искат да коментират в подробности актуалните предавания по телевизиите, защото приемат хората, които ги правят, като колеги и не искат да си развалят отношенията с тях. Те обаче не пожалиха bTV и по-конкретно новото им риалити „Островът на 100-те гривни”. Според Иван и Андрей това е скъпо шоу с малък резултат, „но пък с много гривни”.

Андрей Арнаудов коментира, че не вижда логиката, когато една телевизия години наред развива формат, в който хора се състезават по банки на плажа („Игри на волята”), конкурентната им да прави същото.

Той и Иван Христов обясниха и основното си разминаване с bTV. А то е в това, че те винаги са искали да правят забавно предаване или вечерно шоу, но в крайна сметка им е дадено да правят „Фермата”, „Бригада Нов дом” и други продукции, в които има предимно драма.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X