https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниПреизбраха Илиана Раева за президент на Федерацията по художествена гимнастика

Преизбраха Илиана Раева за президент на Федерацията по художествена гимнастика

С пълно мнозинство Илиана Раева беше избрана за четвърти път за председател на Българска федерация художествена гимнастика (БФХГ) и за председател на Управителния съвет на централата по време на днешното Отчетно изборно събрание. За нея гласуваха 53-ма от делегатите, а три бюлетини бяха невалидни. Четвъртият мандат на бившата гимнастичка ще продължи 4 години.

Илиана Раева благодари за подкрепата и любовта на всички и каза, че ще продължи да отдава цялата си душа и сърце за българската художествена гимнастика.

“Искам да ви благодаря от цялото си сърце. Както многократно съм казвала, работата ми носи най-голямо удоволствие в този живот. Ще дам всичко от себе си, което е нужно. Моля предварително да бъда извинена, ако някъде направя грешка. Наистина ще дам сърцето си, душата си, нашият спорт да продължава да върви в тази възходяща линия. Много ви обичам, за мен е истинско щастие да ви слугувам”, бяха първите думи на Раева, цитирани от БТА.

На съвещанието присъстваха Невяна Владинова, вицепрезидент на БФХГ, Росина Атанасова, генерален секретар на БФХГ, Деспа Кателиева, директор на НО, Бранимира Маркова, генерален мениджър на индивидуално жени, проф. Татяна Янчева, член на УС на БФХГ и други.

За първи път Раева пое федерацията по художествена гимнастика на 14 ноември 2012 година и оттогава ръководи един от най-успешните български спортове.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X