https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЗдравеГерманският ортопед и травматолог д-р Клаус Йохан и през октомври ще...

Германският ортопед и травматолог д-р Клаус Йохан и през октомври ще консултира пациенти в МЕДИКА

Водещият германски ортопед и травматолог д-р Клаус Петер Йохан и през този месец идва в УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“, за да консултира пациенти.

Известният специалист ще приема на 26 октомври 2024 г., събота, след предварително записване на телефоните на регистратурата на болницата – 082 830 230, 0876 830 230. Часовете за д-р Клаус Йохан бързо се запълват, тъй като към ежемесечните му визити има голям интерес.

Препоръчително е записаните да носят медицинската си документация, ако разполагат с такава от предишни прегледи и изследвания. Консултациите са платени.

Припомняме, че германският специалист има голям опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в операциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лечението на травми, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзки и кости. Сред пациентите му има европейски, световни и олимпийски шампиони в областта на тежкоатлетическите спортове. Не малко български спортисти също му се доверяват.

От първото посещение на д-р Клаус Йохан в МЕДИКА до визитата му през миналия месец той е консултирал над 100 пациенти, някои от които са насочени за оперативно лечение.

Сътрудничеството на германския ортопед и травматолог с лечебното заведение е дългосрочно, а целта му е да предложи на българските пациенти здравни услуги с най-високо европейско качество.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X