https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоБившият заместник областен управител доц. д-р Стефка Караколева стана на 60 години

Бившият заместник областен управител доц. д-р Стефка Караколева стана на 60 години

Бившият заместник областният управител на Русе /31.05.2021 г. – 11.02.2022 г./ доц. д-р Стефка Караколева отпразнува 60-ия си рожден ден. Преподавателят по приложна математика от Русенския университет „Ангел Кънчев“ получи множество поздравления от колеги, както и от представители на местната и държавната власт.

Настоящият заместник областен управител Георги Георгиев я поздрави за постигнатите успехи в житейски и професионален план.

„Изключително показателно е, че личният Ви празник е заслужена комбинация от красиви емоции и обществено приемане. Разбира се, това се дължи в най-висока степен на Вашите почтеност, достойнство и желание да помагате на хората. Бъдете все така отговорен човек и професионалист, който успява да преодолее всяко предизвикателство“, каза той и посочи, че успехите на нейните студенти са впечатляващи.

Припомняме, че доц. Караколева е ръководител на професионалния клуб по компютърна математика в университета, както и на отбора по Компютърна математика на учебното заведение, който ежегодно се завръща с отличия от националните олимпиади в тази сфера.

„Продължавайте с лекота да намирате неизвестните в математическите уравнения, да успявате да приложите новостите на науката в реалния живот и да изграждате поколения български математици на световно ниво. Съхранете Вашата жизненост, скромност, доброжелателност и всички качества, които възпитават и са достойни за последователност и признание!“, допълни Георгиев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X